Exchange Link

Seorang perempuan dibunuh :\


Assalamualaikum =) .. hari ni ada story sikit , macam seramm *bagi saya lah ^_^ .. hehe

Ok cite dia mcm ni .. ada satu hari tu , ad kenduri kahwin . masa tu mcam nak hbis dh la kenduri tu , then kami tngah kemas2 barang .. kawasan kenduri tu dlam kawasan perumahan dekat dekat dgan padang dan flat rumah .. dekat2 pkul 7 mcm tu , kami duk sembang2 dekat bwah dewan kenduri tu .Tiba2 ,  kawan saya , tanya saya . "weyh sapa tu kat padang tu sorang2?" . Then saya cakap la , mana ? . mana ad sapa2 . Memang saya tak nmpak pun , sebab rabun sikit malam2 ni :p .. saya cakap kat dia , tak dak apa2 lah .. Tapi dia ckap budak tu duk ada lagi kat situ .. Saya pun tengok lah balik . Tengok2 ada seorang budak perempuan , rambut panjang jugak lah .. Terkejut jugaklah , tapi tiba2 dah xdak .. Pastu tiba2 , mata kami semua terpandang dekat tingkat dua flat depan kenduri tu , budak tu naik tangga , dari bawah sampai tingkat dua , tapi naik punya naik dekat situ jugak dua .. alih2 dia duk pusing kat tingkat dua je la .. Kemudian,kami dengar dia duk maki2 , menjerit kat satu rumah ni .. Rumah tu rumah keluarga dia la kot .. lepas tu , dia turun ... saya dan kawan saya seorang ,kami pergi la dekat padang .. budak perempuan tu ada dekat situ .. Kami nampak ada seorang makcik tua dan seorang budak perempuan tngah  membunuh budak tu , budak perempuan tu minta tolong , korang tau tak ? dia dan lagi tarik kaki kawan saya tu .. err ..Kami pun gabra lah .. lari cepat2 pi kat dewan tu .. semua pakat terkejut awat dngan kami ni lari lintang pukang . Kami cerita lah dekat depa semua ,, semua terkejut .. Yang kawan saya tu dh pengsan dah .. saya panggil mak saya ajak balik . Mak saya , pulak pengsan kat situ .. adeshh ! -,-'.. sapa yang kena skrang masalah dia? 


Akhirnyaa ! Rupa2nya saya MIMPI ! hahahaha :P . Tapi dalam tu memang rasa mcm real la .. gerun jugak ^_^ .. Tapi itu semau hanya mainan mimpi je lah :P hehehe .. 

No comments:

Our Friendship

Daisypath Friendship tickers