Exchange Link

Sakit Hati !


Assalamualaikum bloggers ^.^

hurmm , tadi pagi dh bad mood kat skolah
ni kat rumah plak ..
pasal bnda kecik  pun nak kecoh beb !
cerita psal TUPPERWARE je pun -,-

agak2 korang , tak rasa bara ka ?
contoh macam ..
tadi masa aku balik dari skolah
aku cite kat mak aku , psal cikgu aku
aku bwak tupperware p skolah *kira yg ori punya la
cikgu aku gurau2 je la dgn aku psal tupperware tu, so aku cite la kat mak aku
mak aku pun gelak2 je la kan ..
so tamat dh cita kat situ

Then, malam pulak kakak aku balik kerja
dia yg beli tupperware tu 
bila dia nampak bekas tupperware dlam bilik
dia tanya aku , aku bawa ka tupperware tu p skolah
aku cakap la aku bwak , tapi bnda skrang bnda tu 
dah selamat smpai pun aku bawak balik rumah kan
ni duk mrah2 aku , awat aku bwak benda alah tu p skolah ..
kecoh gila , tiba2 plak mak aku join marah2 aku
tadi dia punya gelak la aku cita kat dia
n dia tau aku bawah benda alah tu p skolah
ni dia plak yg skali marah aku
lagi teruk dari kak aku marah plak tu !
tak paham aku lah ! dgn manusia zaman sekarang ni
even dia mak kita or someone else 
mmg perangai org cepat berubah
kdg2 aku terfikir kenapa boleh timbul sifat macam tu
n apa motif dia ?! 
err ! 
aku apa lagi , buat bodoh je la , tngok tv
lagi layan lagi skit hati kan?
so kesimpulannya
lebih baik diamm dari berkata kata ^.^

hahaha
bad story right ?!
xoxo ^.^

No comments:

Our Friendship

Daisypath Friendship tickers