Exchange Link

Oh Crush ♥

Like normally , aku nak cerita about my crush ! Oh ! So sweeet ! sweet pun tak manis mcam gula dalam balang tu ! hahaha ! apa aku duk merepek ni xD .. Bukak cerita pun lupa bagi salam .,. hehe .. mintak maaf :p



Assalamualaikum !
Ok , aku mula skolah kat SMKBG sejak form 1 lagi .. tapi aku baru perasan
mamat ni masa f3 .. 
kira2 tahun plak tu , dia selalu nanti ronda sekolah dgn geng2 dia
kdang2 nanti lalu depan kelas aku 
sebab kelas aku kat bawah sekali ^_^
Kalau dia lalu je , mesti aku macam SS
SYOK SENDIRI lerr :p
haha .. kawan2 aku semua tau yg aku minat kat dia . 
tapi minat ja tak dak la obvious sangat 

Tapi sebelum tu , aku tak tau plak
dia ni dah follow aku kat twitter .. baru nak cari twitter dia
tngok2 dia dh follow aku , aku pun dh follow dia ..
time tu memang nak menjerit lah ! tapi , kat skolah mmg tak pernah teguq dia 
malu la siot ! 
then , mula la merancang sikit2 .. hehe :3
tak lah ! aku cuma start tweet2 dgn dia ja ..
tapi tu pun tak lama .. dalam 5-6 ja .
then , aku akan cari jalan mcm mna nak tamatkan
conversation tu !
ha la , nanti orang perasan macam mna ? kantoi la ..

Then dah masuk F4 , dia dah single lamaa dah , 
Btw , lupa nak bgitau Crush aku ni skarang F5 .
Aku ? F4 lah ^_^
dia single memang lama la , dari tahun lepas lagi ..
tu la mcm ad change kan ? tapi , memang harapan lah dia nak pndang aku --'
boleh kata , setiap hari aku nanti stalk dia ! 
tapi minat tu tak lama :( , dia ad crush kat org lain
patah seribu weyh! , hmm, tapi tak hilang jugak rasa minat tu kat dia
tapi yang pelik ni , dia crush kat org lain , tapi orang lain yg dia couple ..

Couple ?! ok , dalam bulan  3 macam tu , aku dapat tau dia dah COUPLE!!
haishh ! GF dia tu plak , aku tak berapa suka !
macam apa ja .. mcm mna la dia boleh suka ..
tetapi ! yg seronok tu .. tak smpai 2 bulan depa break !
haha ,, ada change la ! selagi depa tak kahwin , apa2 boleh jadi mcm skarang !
depa dh break kan ?! ^.^

Tapi tu la , sampai bila nak crush kat dia ?
nak bgitau kat dia ? lagi la tak ?
tak psal2 aku keng jumpa dia kat skolah ?
Better Friend than Together right ?
hurmm , dia pun mcm okey ja ,, layan aku
mcm member , kira okay la tu .. kan
dari dia sombong ..

Nak bgitau nama ? rasa2 takkot 
mmg la xdak spa nak tngok blog aku 
nanti ,kalau ad yg terbukak ? Tak ka Kantoi ?!
err .. jauh2 kan lah..
Biaq aku sorang , dgn kawan2 aku je la yg tau ..
simpan ja dalam hati ..
mana nak tau .. satu hari nanti 
aku dgn dia .. kot2 ada jodoh ?
hahahaha ! Puih ! berangan ja lebih ! haha 

harini , masuk 3 hari dh tak pi skolah 
rindu la , dh la bru lepas cuti . hari isnin tu dia tak my skolah
selasa , rabu , khamis aku tak p skolah ..
rindunyaaa ! hanya mampu stalk kat twitter dia je la ..

Esuk harap2 dpat tengok dia .. hehe . Gatai noh hang Zu !
kihkihkihh ! ..

ok .. I got to go , See u soon ^_^
xoxo ! 

No comments:

Our Friendship

Daisypath Friendship tickers