Exchange Link

Sakit Hati !


Assalamualaikum bloggers ^.^

hurmm , tadi pagi dh bad mood kat skolah
ni kat rumah plak ..
pasal bnda kecik  pun nak kecoh beb !
cerita psal TUPPERWARE je pun -,-

agak2 korang , tak rasa bara ka ?
contoh macam ..
tadi masa aku balik dari skolah
aku cite kat mak aku , psal cikgu aku
aku bwak tupperware p skolah *kira yg ori punya la
cikgu aku gurau2 je la dgn aku psal tupperware tu, so aku cite la kat mak aku
mak aku pun gelak2 je la kan ..
so tamat dh cita kat situ

Then, malam pulak kakak aku balik kerja
dia yg beli tupperware tu 
bila dia nampak bekas tupperware dlam bilik
dia tanya aku , aku bawa ka tupperware tu p skolah
aku cakap la aku bwak , tapi bnda skrang bnda tu 
dah selamat smpai pun aku bawak balik rumah kan
ni duk mrah2 aku , awat aku bwak benda alah tu p skolah ..
kecoh gila , tiba2 plak mak aku join marah2 aku
tadi dia punya gelak la aku cita kat dia
n dia tau aku bawah benda alah tu p skolah
ni dia plak yg skali marah aku
lagi teruk dari kak aku marah plak tu !
tak paham aku lah ! dgn manusia zaman sekarang ni
even dia mak kita or someone else 
mmg perangai org cepat berubah
kdg2 aku terfikir kenapa boleh timbul sifat macam tu
n apa motif dia ?! 
err ! 
aku apa lagi , buat bodoh je la , tngok tv
lagi layan lagi skit hati kan?
so kesimpulannya
lebih baik diamm dari berkata kata ^.^

hahaha
bad story right ?!
xoxo ^.^

Kecik Hati :(

Ok lets story ! 
Sebelum tuu ! lupa plak ^.^
Assalamualaikum & Salam Jumaat ^_^

Ok ! hari ni aku pergi skolah , setelah 3 hari tak p skolah :p
tapi mood kat skolah jadi spoil spnjang hari =.=
aku tak tau nak kata la .. tapi bila lepak dgn member2 tadi 
rasa diabaikan ! dan kami skarang mmg tak sama kelas ..
member aku satu kelas tu tak mai , kalau tak slalu smbang dgn dia ..
tapi bila lepak dgn diorang , ntah la ! mcm nak layan , taknak layan ja .. =)

Mungkin hanya aku yg rasa mcm tu :(
hari ni depa nak kluaq pun tak invite , mna tak terasa weyh !
tapi xpalah , org tak pelawa , takkan kita terhegeh-hegeh nak ikut kan ?
Balik-balik pulak , mama ajak pegi Queensbay ..
tapi , aku tak nak p .. sebab memang xdak mood nak p ..
smpai sekarang duk bad mood .. 

It's Okay la , don't be so emotional ..
have fun with our life ^.^ Xoxo

Our Friendship

Daisypath Friendship tickers